Halloween feestje? Huur een rookmachine

Halloween feestje? Huur een rookmachine

Halloween is het perfecte excuus om een leuk feestje te organiseren. Het is een leuk thema waar je veel kanten mee op kunt. Je kunt alles van het feestje in het thema maken, zoals het eten en drinken, de aankleding en natuurlijk je outfit. Om het helemaal compleet en griezelig te maken kun je een rookmachine huren voor extra effect! We gaan je inspiratie geven voor het ultieme Halloween feest!

Tijd om te griezelen

Het plezier begint al bij het organiseren en plannen van het Halloween feest. Je kunt er zoveel verschillende griezelige thema’s aan koppelen. Zo kun je kiezen voor je favoriete horrorfilm als thema of ga je voor klassiek Halloween met heksen en een griezelig bos? Je kunt het zo gek of griezelig niet bedenken of je kunt er wat mee tijdens je feest!

Laat dan ook echt al je creativiteit los op alle feest aspecten. Je kunt het thema doorvoeren in de aankleding, je outfit en de snacks. Zorg er ook voor dat iedereen verkleed in hetzelfde thema naar het feest komt. Dit maakt de Halloween sfeer helemaal compleet.

De aankleding van het feest

Nu je een thema hebt verzonnen, is het tijd om de locatie aan te kleden en te versieren. Dit kun je doen door bijvoorbeeld dode takken met spinnen op te hangen als griezelig bos. Ook zijn spoken aan de muren en het plafond, wat (neppe) flikkerende kaarsen en een skelet in de hoek van de kamer niet te vergeten.

Om het een griezelig geheel te maken kun je een rookmachine huren die zorgt voor een duistere sfeer in de ruimte. Door alleen maar beperkte sfeerverlichting aan te zetten en de rookmachine aan te zetten, zal deze griezelige sfeer al snel ontstaan. Een rookmachine huren mag dan eigenlijk ook echt niet ontbreken tijdens je Halloween feest.

Snacks en drinken in het thema

Om het Halloween feest helemaal compleet te maken, moeten ook de snacks en het drinken een griezelig tintje krijgen. Je kunt bijvoorbeeld al veel griezelig snoepgoed vinden. Zo kun je koekjes in de vorm van een spookje vinden of snoepjes in de vorm van een oogbal of hersenen. Deze oogballen kun je bijvoorbeeld in de limonade of ander drankje laten drijven.

Door overal een kaartje bij te zetten met benamingen voer je de sfeer overal door. Dit is gelukkig makkelijk te doen als je een beetje creatief bent. Drinken is ineens heksendrank en ook voor andere snacks zijn genoeg griezelige namen te bedenken!

Tip: www.gearbooker.com

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *