Wastafelkraan Mood60

Wastafelkraan Mood60

Een inbouw wastafelkraan, zoals de naam al zegt, wordt ingebouwd in de muur met inbouwdeel. Hierdoor ziet het er heel strak en chique uit. Een Mood 60 inbouw mengkraan wastafel past zowel bij moderne als bij klassieke badkamersoorten. Als u een strak en afgewerkte look zoekt, dan is deze voor u. Como Mood 60 inbouw wastafelkraan zwart of chroom is compact en heeft schitterend design. Je ziet alleen de uitloop en de mooie ronde bedieningsknop 60mm diameter. Dan is een inbouw wastafelkraan zeker iets voor jou.

Uw opzetwastafel of waskom is natuurlijk niet compleet zonder een design kraan! Uw inbouwkraan kunt u zichtbaar maken bij een badkamermeubel met kom, bijvoorbeeld. De Como inbouw wastafelkraan zwart met geribbeld draaiknoppen heeft een echt mooi design. Voegt stijl toe aan uw wastafels

Nieuw van Como: De Mood 60 serie! Een volledige collectie met alle onderdelen afgewerkt in dezelfde kleuren. Bijvoorbeeld geborsteld zwart PVD. Deze is echt een kleur wat bij alles past: mix het met een witte of zwarte waskom en het zorgt direct voor een eyecatcher in de badkamer. Combineer het ook met de Como Mood 60 inbouw doucheset in zwart, zo wordt uw badkamer samenhangend.

De Inbouw wastafelkraan Mood 60 wordt helemaal ingewerkt in de muur waardoor je alleen de uitloop en design bedieningsknop van de kraan ziet. Como Mood 60 inbouw wastafelkraan zwart is compact (inbouw diepte 58 mm) van vorm en chique met een origineel ontwerp, te bedienen met een geribbelde knop. Voor de grotere badkamer heb je de mogelijkheid een groot badkamermeubel plaatsen met een 23cm of 21cm kraan uitloop wastafel.

Waarom een Mood60 inbouw wastafelkraan te plaatsen

Belangrijkste kenmerken

 • Hoogewaardige PVD (certifieerde): 5 micron in mat zwart.
 • Originele design van Como uit 2020
 • Waterbesparende: Geïntegreerde waterbegrenzer, max 7 lt p/m, klass Z
 • Progressieve control 50˚C max!
 • Geschikt voor inbouw/ muur.
 • Inclusief inbouwdeel-inbouw-box. Artikelcode: CMIB-06, DZR-messing.
 • Inbouw box-inbouwdeel diepte: 58 mm-max
 • Geribbelde hendel 60 mm diameter DZR-messing in mat zwart PVD-5micron
 • Geborgen kraan uitloop: 21cm mat zwart PVD -5micron ook in4 varianten 10-15-23 cm
 • Verstelbare ringen: mat zwart PVD -5micron
 • ACS, CE certifieert
 • 5 jaren garantie
 • Minimalistische, modern design
 • Vrijstaand montage zoals horizontaal of verticaal plaatsen. 

Energie en waterbesparend!

Een waterbesparende kraan-wastafel past perfect bij de bezuinigende maatregelen die we op een groot aantal gebieden nemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan energiezuiniger leven. Een waterbesparende mengkraan sluit hier naadloos op aan. Deze inbouw wastafelkraan heeft Cold start, een progressieve control geïntegreerde waterbegrenzer systeem 7 lt p/m -klas Z. Het heeft een positief effect op de waterrekening terwijl je tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan een betere wereld. Precies waar een grote groep mensen naar op zoek is. Daar komt nog bij dat een waterbesparende mengkraan niet alleen functioneel is, maar ook mooi mag zijn, bijvoorbeeld de Como Mood 60 inbouw wastafelkraan zwart.

Ruimte sparen om je bandmeubel.

Een van de redenen waarom velen voor een Como inbouw wastafelkraan Mood 60 kiezen, is dat er geen kraan in het wastafelblad hoeft te worden geïnstalleerd. Dit kan handig zijn als je een waskom wilt en hebt gekozen voor een slanke wastafelbank. Om ruimte te besparen, is een aan de muur gemonteerde mixer een manier om ruimte op een wastafelmeubel terug te winnen. Een inbouw wastafelkraan kan netjes worden ingebouwd in de wand. Je ziet dus alleen maar de uitloop en de bediening. Deze wastafelkraan wordt steeds populairder en met goede reden.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *