Veiligheid combineren met een mooie uitstraling

Veiligheid combineren met een mooie uitstraling

Het is mogelijk! Door veel onderzoek is het mogelijk om een veilige vloer te hebben die er ook nog eens mooi uitziet. Een vloer wordt snel onveilig als er vocht op komt. Dagelijks gebeuren er nog veel ongelukken met mensen die uitglijden op een te gladde vloer. Dit is helemaal niet nodig! Wij vertellen je daarom in dit artikel wat de mogelijkheden zijn als je een mooie en veilige vloer wil.

Zorg voor een goede antislip!

Antislip is belangrijk bij vloeren die vochtig kunnen worden. Er zijn verschillende mogelijkheden als je een antislip vloer wil. Je kan er voor kiezen om de hele vloer te veranderen. Echter is dit een klus wat een hoop tijd en geld kost. Er is een eenvoudigere manier om je vloer antislip te maken. Zeker als de vloer nog niet aan vervanging toe is kan je ervoor kiezen om een antislip coating aan de vloer toe te voegen. Deze coating zorgt voor hetzelfde antislip effect.

Een coating met hetzelfde effect

De coating die aangebracht wordt over een bestaande vloer heeft hetzelfde effect als een antislip vloer. Er zit nog een ander groot voordeel aan een antislip coating. De antislip coating zorgt namelijk voor een supermooi en strak resultaat. Doordat de coating in een laag wordt aangebracht is de antislip laag helemaal naadloos. Door de mooie uitstraling is de vloer nog geschikter voor openbare ruimtes.

Hoe wordt de coating aangebracht?

De coating aanbrengen is een klus die niet veel tijd kost. Toch zijn er een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Zo moet de ondervloer helemaal stofvrij zijn. Anders zal de coating niet goed hechten. Op de langere termijn zal dit problemen geven. Daarnaast zal je een bepaalde periode niet op de vloer kunnen lopen. Elke coating heeft een eigen droogtijd. Na het drogen van de coating is de vloer niet alleen veiliger, maar heeft de vloer ook nog eens een mooie uitstraling!

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *